huur voordelig vakantiehuis – home

belangrijke info voor de toekomstige klant

Vaste klanten-korting
Vaste klanten worden bij Recreaverhuur extra beloond:
vanaf de 3e boeking = 5% korting op de huurprijs
vanaf de 6e boeking = 8% korting op de huurprijs
vanaf de 10e boeking = 10% korting op de huurprijs
Bovenstaande Vaste-klanten-korting mag gecombineerd worden met de aangeboden 55+/jonge-gezins korting tot maximaal 20% per reservering.
Als u voor de vaste klanten-korting in aanmerking komt, dan dient u dit zelf VOOR het boeken aan ons door te geven, zodat we de huurprijs voor u kunnen aanpassen. (NA het boeken kunnen we u deze korting niet meer geven).

Interieur
Veel van onze objecten zijn van particuliere eigenaren en deze woningen zijn dus naar eigen smaak ingericht. De inrichting daarom per woning iets verschillen.

Huisdieren

Bij elk park of object is vermeld of een huisdier is toegestaan (wel aanvragen). Op de meeste parken / particuliere woningen mag tegen betaling tenminste één huisdier mee.

Bed- en huishoudlinnen
Bij elk park of object staat vermeld of het bedlinnen aanwezig is. Is het niet aanwezig dan kunt u het zelf meebrengen en vaak kunt u het bedlinnen huren (wel opgeven bij reservering).  Het huishoudlinnen is meestal niet aanwezig en dient u dus zelf mee te nemen.

Kindermeubelen
Over het algemeen kunt u kindermeubels (kinderstoel, babybed, box) tegen een geringe vergoeding huren (wel bij boeken opgeven).  Beddegoed voor het kinderbedje moet u zelf meenemen.

Korting
In de beschrijving wordt vermeld of u gebruik kunt maken van diverse kortingen. Indien u gebruik maakt van een korting is het mogelijk dat uw legitimatie gevraagd wordt bij de receptie van het desbetreffend recreatiepark.

Aankomst- en vertrekdagen
Bij de sommige objecten is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk. Indien bij bepaalde objecten vaste aankomst- en vertrekdagen van toepassing zijn, dan gelden de volgende aankomst en vertrekdagen:
weekverhuur: vrijdag, zaterdag of maandag
weekendverhuur: vrijdag tot maandag
midweekverhuur: maandag tot vrijdag
Met Pasen en Pinksteren is de wisseling vaak van vrijdag tot dinsdag.